24 h hammaslääkäri
0440 111 422

 
 

Hyvä asiakas

Suunhoidon kustannukset riippuvat aina toimenpiteen laajuudesta sekä toisaalta työn, käytetyn materiaalin ja hoito-olosuhteiden laadusta. Hoitavan hammaslääkärin tietotaito ja kokemus sekä ammattitaito ja ylpeys sekä aika vaikuttavat osaltaan myös suoritettavaan työhön ja siitä maksettavaan hintaan. Jokaisella hammaslääkärillä on erilainen tapa tehdä suunhoitoon liittyviä toimenpiteitä. Siten käytettyjen materiaalien ja suoritettujen toimenpiteiden laatu vaihtelevat suuresti hoitopaikasta riippuen.
     Me olemme panostaneet parhaimpiin hammashoidon välineisiin ja materiaaleihin. Haluamme, että asiakas lähtee meiltä tyytyväisenä, iloisena sekä terveenä. Asiakkaamme tietävät, että kerran kunnolla tehty työ on laadultaan parasta eikä jälkikomplikaatioita ilmene. Tosiasia on, että monta halpaa hammashoitokertaa tulee loppujen lopuksi asiakkaalle monin verroin kalliimmaksi kuin kerran hyvin tehty hammashoito.
     Me panostamme perusteelliseen hoitoon sekä korkeaan laatuun hammashuollossa. Tästä johtuen olemme 3A-hammaslääkäriasema. Jos välität, miten suutasi sekä hampaitasi hoidetaan, tule meille.
     Ajanvarauksen yhteydessä kerromme ajanvarausehdot sekä toimenpiteen kustannusarvion.
Huomioithan, että varattu aika on sitova ja sen peruuttamisesta lähetämme 65,00 euron laskun.


 
Royal Dent ROYAL DENT
0440 111 422

Mannerheimintie 47 C 1
00250 HELSINKI